Contractaciˇ de desocupats

En marxa els programes PAMER, EMCORP i SPEE Corporacions locals 2011 que permetran la contractació de 16 veïns de Xeresa.

En col·laboració amb el SERVEF, l’Ajuntament posa en marxa els programes PAMER i EMCORP, mitjançant els quals es contractarà a 10 persones desocupades. L’objectiu és afrontar la tassa de desocupació actual dels veïns del municipi començant pel procés de selecció a través de les llistes remeses pel SERVEF en la segona quinzena de juny donat que els programes es posarna en marxa a partir de juliol.

Amb el programa d’inserció laboral PAMER, l’Ajuntament contractarà 6 persones durant 2 mesos i 22 dies com a peons forestals per a la neteja de sendes i muntanya del terme municipal.

Per altra banda, amb l’EMCORP  l’Ajuntament contractarà 4 peons de la construcció per a la realització de reformes. Estes ofertes van dirigides a aturats de llarga duració. La duració dels contractes serà de 2 mesos i 13 dies.

Per altra banda la col·laboració del SEPE ( “paro agrari” ) es pretén contractar 6 peons agrícoles durant 3 mesos per feines de neteja i desbrossament de camins rurals i similars.

En totes les contractacions és obligatori la valoració dels candidats segons les instruccions de la Conselleria d’Economia i Hisenda ( PAMER i EMCORP ) i del Ministeri ( SEPE ).