El Club Corresendes de Xeresa organitza una ruta botànica.

El Club Corresendes de Xeresa i l’Ajuntament de Xeresa han preparat una ruta botànica per a totes les edats però pensada sobretot per a xiquets de 5é i 6é de Primària.

La Ruta, de 3,2 Km, s’iniciarà des del Ravalet de la Trinitat el dissabtre 22 de maig a les 16,30 i recorrerà la zona muntanyenca de Les Senilleres guiada pel Cap de Comarca Forestal Joan Maronda.

En la Ruta que aniran els xiquets i els grans que s’hi apunten podran aprendre les diferents espècies vegetals de matollar mediterrani: ginebre, pebrella, coscolla, aladera, matagall, margalló, romer etc... A més, la ruta presenta l’atractiu d’una meravellosa vista de la marjal i es podrà vore la Cova de les Senilleres i un antic forn de calç.

El 25 d’abril passat el mateix club de senderisme local va organitzar una marxa per La Ruta dels Corrals que va moure un total de 162 persones de totes les edats i també tenen prevista una marxa nocturna per al proper 26 de juny pel Pla de La Vella.
La iniciativa del regidor de medi-ambient, Tomàs Daviu, de crear un club de senderisme ha tingut gran èxit entre la població i cada diumenge s’organitzen eixides a la muntaya tant del municipi com d’altres municipis.