L’ALCALDE DE XERESA PROTESTA PEL TALL A L’ACCÉS A LA N332.

L’alcalde demana que s’agilitzen les gestions per crear el nou accés que havien acordat. 

El tall a l’accés a la N332 des del municipi de Xeresa per les obres de l’Autovia València-Almeria han sorprés enguany als municipis afectats. Per regla general este tipus d’obres en carreteres de la costa es paralitzaven durant el mes d’agost donat d’increment de tràfic que hi ha en estes dates com a conseqüència del turisme.

Enguany, contràriament han continuat i a més provocant talls de duració superior a un mes.

L’Ajuntament de Xeresa va rebre la comunicació del tall de l’accés des del municipi en direccióo Gandia setmana passada.

 

Des de l’alcaldia s’ha sol·licita una entrevista amb els encarregats del projecte del Ministeri i s’ha remés a la Delegació de Govern una petició perquè s’agilitzen les gestions per crear el nou accés des del municipi i que en el seu dia va propassar l’Ajuntament en les al·legacions al projecte del tram Xeresa- Favara. En les reunions mantingudes entre l’Ajuntament i els representants del Ministeri s’arribà a un acord per crear un enllaç nou des del polígon La Servana fins el nuc entre l’AP7 i la nova autovia ( actual carretera general N332 ) però a hores d’ara no hi ha hagut cap gestió per l’expropiació dels terrenys necessaris per part del Ministeri.

L’alcalde de Xeresa insisteix de nou en que s’agilitzen les gestions per dur avant l’acord al que arribaren i ha sol·licitat una nova reunió entre les dues parts.